Η εταιρεία μας ανέλαβε την εγκατάσταση απωθητικού διχτυού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.
Η εμπειρία μας, σε αντίστοιχα έργα είχε καθοριστικό ρόλο και το αποδείξαμε με την κατασκευή μας, για μία ακόμα φορά.
Ακάλυπτος χώρος, 21Χ14μ
Μονοκόματο δίχτυ και με ενδιάμεσα συρματόσχοινα
Το επόμενο άνοιγμα ήταν κάλυψη φωταγωγού 6,8Χ6,5μ, όπου τα περιστέρια είχαν δημιουργήσει πολλές φωλιές, με αυγά & πιθανά 1-2 μικρά.
Στην ύπαρξη των ανωτέρω οφειλόταν και η επιμονή τους να εισέρθουν στον φωταγωγό. Όπως φαίνεται και από την 2η φωτογραφία, καθόντουσαν επάνω στο δίχτυ. Αυτό παρατηρήσαμε την επομένη της εγκατάστασης και μάλιστα είχε λερωθεί το δίχτυ σε αυτό το σημείο, κάτι που δήλωνε την διάρκεια της παραμονής στο δίχτυ.
Για προληπτικούς λόγους κατασκευάσαμε δεύτερο δίχτυ 20 εκ ψηλότερα, με έξτρα συρματόσχοινα, όπως αποτυπώνεται στην 3η φωτογραφία.
Στο τρίτο άνοιγμα έπρεπε να κλείσουμε το χώρο από επάνω και πλευρικά, όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, όπως και η δημιουργία "πόρτας"
Η παρουσία μας στην Κρήτη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυτό επετευχθεί από το ικανότατο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.