Κοριοί σε ξενοδοχείο

Είναι πλέον γνωστό ότι οι κοριοί έχουν εισβάλει για τα καλά όχι μόνο  στα σπίτια της Αθήνας αλλά και σε χώρους διαμονής, στα ξενοδοχεία. Οι κοριοί δημιουργούν  μεγάλα προβλήματα λόγω της επιμονής τους, της ικανότητάς τους να διεισδύουν σε απίθανα  σημεία, δημιουργώντας φωλιές, σε συνδυασμό με μειωμένη καθαριότητα και έλεγχο του χώρου.

Απαιτείται συνδυασμός ενεργειών τόσο των επαγγελματιών απεντομωτών, όσο και  των πελατών.

Οι απεντομωτές πρέπει να έχουν εμπειρία καταπολεμήσεων και να δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα: που?, πως? και με τι φάρμακα?

Οι πελάτες πρέπει να διατηρούν τους χώρους σε κατάσταση που να μπορούν να ελεχθούν και να προβαίνουν σε παράλληλες δράσεις, όπως χρήση ηλεκτρικής σούπας, πλύσικο ρούχων, κλινοσκεπασμάτων κα.

Η ΛΑΜΔΑ servive ανέλαβε και ολοκλήρωσε μετά από επίπονη προσπάθεια πέντε ημερών, ένα τέτοιο πρόβλημα, κοριοί σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ξενοδοχείο, 65 δωματίων, που είχε μισθωθεί για να φιλοξενεί άστεγους, αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με κοριούς σε όλα τα δωμάτια σχεδόν, με διαβάθμιση προβλήματος από μικρή έως “τραγική”, όπως και στους κοινόχρηστους χώρους, σαλόνια.

Για την καταπολέμησή τους, “διαλύσαμε” κρεβάτια, “αναποδογυρίσαμε” πολυθρόνες- καναπέδες, “κατεβάσαμε” προσκέφαλα, καθρέφτες και κάδρα για να πετύχουμε  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο φάρμακo με ελάχιστη  τοξικότητα για τον άνθρωπο, εγκεκριμένο πάντα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επίσης δώσαμε τις κατάλληλες οδηγίες για το πως θα χειριστούν οι ένοικοι τον ρουχισμό τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Κερδίσαμε μία “μάχη” αλλά για να κερδίσουμε τον πόλεμο με τους κοριούς, θα πρέπει να κερδίσουμε και άλλες “μάχες”.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,

ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ