Λύση για φωτοβολταϊκά

Τα τελευταία 10-15 χρόνια αναπτύχθηκαν τα φωτοβολταικά σε στέγες κεραμασκεπής. Η απόδοση των φωτοβολταικών πάνελ καθορίζει τον χρόνο απόσβεσης και την συνολική απόδοση της επένδυσης. Οτιδήποτε μειώνει την απόδοσής τους μειώνει και το κέρδος.
Ένα πρόβλημα που έχει προκύψει στις νέες αυτές κατασκευές είναι τα περιστέρια. Το κενό 10-20 εκ. που υπάρχει κάτω από τα πάνελ, δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για την δημιουργία φωλιάς από περιστέρια. Ο προστατευμένος χώρος από βροχή και χίονι και η έλλειψη ανθρώπων και ζώων είναι προκαλεί τον ανεξέλεγχτο πολλαπλασιασμό τους. Έτσι προκύπτουν τα εξής προβλήματα:

  • Συσσώρευση βρώμας και περιττωμάτων κάτω από τα πάνελ, οι οποίες πέρα από σημαντικές εστιές μόλυνσης, φράζουν την ροή αέρα κάτω από τα πάνελ με αποτέλεσμα την κακή ψύξη των μονάδων(μείωση απόδοσης και διάρκειας ζωής).
  • Η παρουσία φωλιών κάτω από τα φωτοβολταικά αυξάνει την γενική παρουσία των περιστεριών πάνω από τα πάνελ και έτσι τον αριθμό κουτσουλιών πάνω τους. Αποτέλεσμα, η δημιουργία σκιάς πάνω από τις φωτοβολταικές μονάδες, οι οποίες ακόμη και με συχνό καθαρισμό (ο οποίος όπως γνωρίζουμε πολύ καλα είναι δύσκολος) μειώνουν δραστικά την απόδοση τους.
  • Καθημερινός θόρυβος από τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω των κραυγών τους

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ΑΠΩΘΗΣΗ και τον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του χώρου σας κάνοντας ΔΩΡΟ την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ! Χωρίς καμία χρέωση ερχόμαστε στον χώρο σας, για να εκτιμήσουμε το πρόβλημα και να σας προτείνουμε ολοκληρωτική λύση.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-3473207 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ή ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΝΕΛ: ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ σε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ