Λύση για φωταγωγούς & ακάλυπτους χώρους

Εσοχές σε φωταγωγούς αποτελούν το ιδανικό σημείο δημιουργίας φωλιάς, λόγω της προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα αλλά και της δυσκολίας πρόσβασης από τους ενοίκους.

Τα μπαλκόνια των άδειων διαμερισμάτων και τα πίσω μπαλκόνια, λειτουργικών διαμερισμάτων αποτελούν επίσης χώρους συγκέντρωσης των περιστεριών. Εξωτερικές μονάδες AC και εγκαταστάσεις στο χώρο του ακάλυπτου δημιουργούν ακόμη καλύτερες συνθήκες.

Η παρουσία τους δημιουργεί τα εξής προβλήματα:

  • Αισθητική υποβάθμιση του χώρου. Η κουτσουλιά είναι ισχυρό οξύ που εκτός από την διάβρωση του χρώματος των αυτοκινήτων, προκαλεί και διάβρωση στα μάρμαρα, πλακάκια και όλες τις επιφάνειες που έρθει σε επαφή. Σύνεπώς όσο περισσότερο καιρό παραμείνουν τα περιστέρια στον χώρο σας, τοσο πιο πιθανόν είναι να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά.
  • Ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών στα περιττώματα τους. Γνωρίζατε ότι τα περιστέρια είναι φορείς πολλών παθογόνων οργανισμών και βακτηρίων; Οι πιο γνωστοί από αυτούς είναι ο κρυπτόκοκκος, σαλμονέλα, ο ιός του Νείλου(μέσω κουνουπιών) καθώς και E.Coli.
  • Μεταφορά ακάρεων, ψύλλων και ψειρών, τα οποία εισέρχονται μέσα στα διαμερίσματα και γραφεία από την παραμικρή χαραμάδα, φέρνοντας έτσι έναν άλλο όγκο προβλημάτων στον χώρο μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ΑΠΩΘΗΣΗ και τον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του χώρου σας κάνοντας ΔΩΡΟ την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ! Χωρίς καμία χρέωση ερχόμαστε στον χώρο σας, για να εκτιμήσουμε το πρόβλημα και να σας προτείνουμε ολοκληρωτική λύση.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-3473207 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ή ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΦΩΤΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ: ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ