Νέο εντομοκτόνο για κοριούς, κατσαρίδες

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης, για ότι καινούργιο παρουσιάζεται σε προϊόντα & μεθόδους, συμμετείχαμε στην παρουσίαση του ΝΕΟΥ βιοκτόνου της BASF , του Mythic 10sc.
Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε αυτούσιο, ένα μέρος της περιγραφής του από την BASF.

«Mythic® 10 SC – Νέα σύνθεση με δραστική ουσία chlorfenapyr.
Η BASF παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά το εντομοκτόνο Mythic® 10 SC με νέα σύνθεση και δραστική ουσία chlorfenapyr για τον έλεγχο των κοριών, μυρμηγκιών, κατσαρίδων και λοιπών βαδιστικών εντόμων.
Ο τρόπος δράσης του Mythic® 10 SC είναι μοναδικός μεταξύ των εντομοκτόνων γιατί χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία, διαταράσσοντας την παραγωγή ενέργειας που συντελείται στα έντομα.

Η εφαρμογή του Mythic® 10 SC συμβάλει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου για περαιτέρω ανάπτυξη ανθεκτικότητας των εντόμων.

Εξαιτίας της φυσικής του σύνθεσης, το Mythic® 10 SC είναι μη απωθητικό και γι’ αυτό το λόγο δεν ανιχνεύεται από τα παράσιτα, τα οποία και συνεχίζουν να κινούνται μέσα στις περιοχές ψεκασμού μη γνωρίζοντας ότι συλλέγουν την απαραίτητη δόση ελέγχου.
Πλεονεκτήματα του Mythic® 10 SC
• Νέα σύνθεση με δραστική ουσία chlorfenapyr
• Μη απωθητικό εντομοκτόνο
• Έλεγχος ανθεκτικών πληθυσμών
• Ευρύ πεδίο εφαρμογής»
Τελικά το Mythic 10sc, είναι ένα πολλά υποσχόμενο καινούργιο φάρμακο με τελείως διαφορετικό τρόπο δράσης στα βαδιστικά έντομα, όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια και ιδίως τους κοριούς.

Είναι το μοναδικό βιοκτόνο εντομοκτόνο όπου έχει έγκριση εφαρμογής στα στρώματα, στις άκρες.

Αποτελεί ένα ακόμα «όπλο» στα χέρια του επαγγελματία απεντομωτή όπου σε συνδυασμό με την γνώση και εμπειρία του μπορεί να το εντάξη σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο καταπολέμησης.