Προστασία γάτας σε μπαλκόνι Αφήστε το σχόλιό σας

Γάτες, το απόλυτα ανεξάρτητο κατοικίδιο. Όλοι γνωρίζουμε πόσο τους αρέσει η αυτονομία και φυσικά η <<εξερεύνηση>>. Αν λοιπόν φιλοξενείτε μία ή περισσότερες γάτες σε σπίτι ή σε διαμέρισμα με μπαλκόνι, είναι σίγουρο ότι θα σας έχει προβληματίσει η ασφάλεια τους, καθώς:

  • Τους αρέσει να σκαρφαλώνουν σε περβάζια, κάγκελα, πέργκολες ακόμα και γλάστρες. Ο κίνδυνος αυξάνεται όσο ψηλότερα στην πολυκατοικία βρίσκεται το διαμέρισμα.
  • Μικρότερα σε ηλικία γατάκια, λόγω της απειρίας και της περιέργειας τους, κινούνται στα άκρα του μπαλκονιού, με κίνδυνο να πέσουν.
  • Πολλές φορές, λόγω της φύσης τους, αρέσκονται σε ακροβατικά, κυρίως όταν υπάρχουν κοντινα δέντρα.
  • Ακόμη και σε χαμηλούς ορόφους, όπου το υψόμετρο δεν είναι φόβος, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να περιπλανηθούν σε δρόμο, με όποιες συνέπειες αυτό επιφέρει.

Ο βασικότερος τρόπος προστασίας των μικρών μας φίλων είναι το προστατευτικό δίχτυ. Απαραίτητη προυπόθεση είναι το δίχτυ να περιέχει μεταλλικό σύρμα στην πλέξη του, αφού τα απλά δίχτυα δεν αντέχουν στο δάγκωμα και στα νύχια μίας γάτας.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση προστατευτικών διχτυών, ώστε να διασφαλίσετε και την σωστή εγκατάστασή του, αλλα και την ασφάλεια της γατούλας σας! Χωρίς καμία χρέωση ερχόμαστε στον χώρο σας, για να σας προτείνουμε ακριβή μέτρα προστασίας και να σας δώσουμε ολοκληρωτική λύση.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-3473207 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ή ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΧΤΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *