ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΑΤΩΝ

-ΝΕΟ- ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δίχτυ προστασίας γατών, χρώματος μπεζ με συρμάτινη περιέλιξη

Και επειδή εκτός από την προστασία των μικρών μας φίλων ενδιαφερόμαστε και για την ομορφιά και του χώρου σας, εξασφαλίσαμε το προστατευτικό δίχτυ γάτας σε χρώμα πέτρας (μπεζ) με συρμάτινη περιέλιξη, για διακριτική παρουσία και αντοχή, σε αποκλειστικότητα από την εταιρία μας. Δίνοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε προστατευτικό δίχτυ γάτας με μονό ή διπλό σύρμα, θα απολαύσετε την ασφάλεια που προσφέρουν τα προϊόντα μας για τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα.

Προστατέψτε τους μικρούς σας φίλους

Ένας αποτελεσματικός τρόπος προστασίας των γατών.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το κορυφαίο Δίχτυ προστασίας γατών μόνο από τη Lamda service.

Το κορυφαίο προστατευτικό δίχτυ για γάτες με διπλή συρμάτινη περιέληξη, είναι ότι το καλύτερο μπορείτε να κάνετε για την ασφάλεια του αγαπημένου σας κατοικίδιου.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση εξειδικευμένου διχτυού για την προστασία των  γατών.

Η παραμονή των μικρών μας φίλων στα διαμερίσματα, τα οδηγεί  πολλές φορές σε επικίνδυνα  «ακροβατικά», στην άκρη του μπαλκονιού, «κόβοντάς» μας το αίμα. Μην παραλείψετε όμως να διαβάσετε προσεκτικά τις σημαντικές οδηγίες που έχουμε εδώ σχετικά με τα προστατευτικά δίχτυα για γάτες.

Δείτε πως προστατεύονται οι γάτες στο παρακάτω βίντεο:

Με την  τοποθέτηση του ειδικού διχτυού (συνθετικό με συρμάτινη ενίσχυση στο κέντρο), τους εξασφαλίζουμε  μεγαλύτερο χώρο, που τόσο το έχουν ανάγκη, χωρίς τον κίνδυνο ατυχημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

Γίνετε και εσείς ένας από τους απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες μας!

Πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;

Καλέστε μας στο +30 210 34 73 207 ή στείλτε μας το μήνυμά σας στο sales@lamdaservice.gr