Λύση για μπαλκόνι & για ειδικές εφαρμογές

Τα μπαλκόνια των άδειων διαμερισμάτων καθώς και τα πίσω μπαλκόνια λειτουργικών διαμερισμάτων αποτελούν την πρώτη επιλογή των περιστεριών.

Πολλές φορές επίσης, δημιουργούν πρόβλημα και στα μπροστινά μπαλκόνια παρόλο που έχουν περισσότερη κίνηση.

Τα χαρακτηριστικά των χώρων που προτιμούν, είναι τα απάνεμα (νότιου προσανατολισμού), με ύπαρξη αντικειμένων που τους παρέχουν προστασία, έχοντας προτίμηση στα υψηλά πατώματα (3ος,4ος,…).

Η παρουσία τους δημιουργεί τα εξής προβλήματα:

  • Αισθητική υποβάθμιση του χώρου. Η κουτσουλιά είναι ισχυρό οξύ που εκτός από την διάβρωση του χρώματος των αυτοκινήτων, προκαλεί και διάβρωση στα μάρμαρα, πλακάκια και όλες τις επιφάνειες που έρθει σε επαφή. Σύνεπώς όσο περισσότερο καιρό έχετε περιστέρια στο μπαλκόνι σας, τοσο πιο πιθανόν είναι να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά.
  • Ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών στα περιττώματα τους. Γνωρίζατε ότι τα περιστέρια είναι φορείς πολλών παθογόνων οργανισμών και βακτηρίων; Οι πιο γνωστοί από αυτούς είναι ο κρυπτόκοκκος, σαλμονέλα, ο ιός του Νείλου(μέσω κουνουπιών) καθώς και E.Coli.
  • Μεταφορά ακάρεων, ψύλλων και ψειρών, τα οποία εισέρχονται μέσα στα διαμερίσματα και γραφεία από την παραμικρή χαραμάδα, φέρνοντας έτσι έναν άλλο όγκο προβλημάτων στον χώρο μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ΑΠΩΘΗΣΗ και τον ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ του χώρου σας κάνοντας ΔΩΡΟ την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ! Χωρίς καμία χρέωση ερχόμαστε στον χώρο σας, για να εκτιμήσουμε το πρόβλημα και να σας προτείνουμε ολοκληρωτική λύση.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-3473207 ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ή ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ.