Οδηγίες Πρόληψης & Αντιμετώπισης Παρασίτων Υγειονομικής Σημασίας

Η άνοιξη έρχεται και κρίνουμε σκόπιμο να σας παρουσιάσουμε, τον κάτωθι οδηγό.

Στις πολυκατοικίες μπορείτε να  τον εκτυπώσετε και να τοποθετήσετε στον πίνακα ανακοινώσεων, προς ενημέρωση και των υπολοίπων ενοίκων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ  ΠΡΟΛΗΨΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ

  Σκοπός αυτού του οδηγού, είναι να δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες, στα συνηθέστερα παράσιτα, ώστε να τα αποφύγετε ή να τα εντοπίσετε έγκαιρα.

παράσιτο πρόληψη αντιμετώπιση
κατσαρίδες Περιορισμός της υγρασίας,

Καθαριότητα,

Εφαρμογή απεντόμωσης

δύο φορές το  χρόνο.

Ψεκασμός με εξειδικευμένα

 φάρμακα για οικιακούς χώρους.

Η οικονομία στις εφαρμογές

προκάλεσε έξαρση τα τελευταία καλοκαίρια.

ποντίκια Κλείσιμο ανοιγμάτων με τον εξωτερικό χώρο & την αποχέτευση. Χρήση κατάλληλων δηλητηριωδών δολωμάτων με ασφαλή τρόπο και παγίδων.
Ψιλό κατσαριδάκι Έγκαιρος εντοπισμός, είναι δραστήρια το βράδυ. Καθαριότητα. Με την εφαρμογή επαγγελματικών τζελ. Τα περισσότερα τζελ που βρίσκεται σε μαγαζιά  δεν σας λύνουν το πρόβλημα.
μυρμήγκια Οι γλάστρες αποτελούν πιθανές εστίες. Εφαρμογή νέου φαρμάκου, τζελ, ειδικά για μυρμήγκια, με οριστικό αποτέλεσμα, ακίνδυνο.  
κοριοί Συχνός έλεγχος του κρεβατιού-στρώματος, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κρούσματα κοντά σας. Έντονο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στα σπίτια, με δυσκολία στην  αντιμετώπιση. Απαραίτητη η χρήση των κατάλληλων φαρμάκων και ο εξονυχιστικός έλεγχος του χώρου. Επανάληψη  εφαρμογής.
Ψύλλοι Κλείσιμο ανοιγμάτων για την αποφυγή εισόδου γατών. Γέννες γατών συνδυάζονται με παρουσία ψύλλων.

Μη αποστειρωμένη κοπριά.

Απομάκρυνση γατών.

Πολύ καλή διαβροχή του χώρου με συνδυασμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση και του ¨ενήλικα¨ ψύλλου αλλά και των ¨ανηλίκων¨.

Επανάληψη εφαρμογής μετά από 10 ημέρες.

Περιστέρια  Τοποθέτηση ακίδων ή και διχτιού ώστε να εμποδίζεται η παρουσία τους. Καθαρισμός του χώρου και χρήση κατάλληλου απολυμαντικού για τα παράσιτα που κουβαλούν.

Η 25ετής εμπειρία μας & το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, σας εξασφαλίζει την αποτελεσματική και με ακίνδυνο τρόπο, αντιμετώπιση  των ανωτέρω και όχι μόνο προβλημάτων.