Απεντομώσεις

Γρήγορες και αποτελεσματικές Απεντομώσεις

Ολοκληρωμένα προγράμματα απεντόμωσης για κατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με εφαρμογή της ενδεδειγμένης για κάθε περίπτωση μέθοδο και με ασυναγώνιστη τιμή!

Απεντόμωση, Εντομοκτονία, εξολόθρευση εντόμων, κατσαριδοκτονία, είναι μερικοί από τους όρους για να περιγράψουν την καταπολέμηση εντόμων.  Δεν είναι σίγουρα ο όρος ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, που κατά κόρο χρησιμοποιείται και είναι λάθος. Η λέξη ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ  χρησιμοποιείται για να δηλώσει καταπολέμηση μικροβίων, μικρoβιοκτονία δηλαδή.

  Τον όρο ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, τον χρησιμοποιούν, ιδίως σε διαφημιστικές καταχωρήσεις, οι επιχειρήσεις που δεν έχουν από τον νόμο την απαραίτητη άδεια για  ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ- ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ. Για απολύμανση- μικροβιοκτονία  δεν προβλέπεται από το νόμο κάποια άδεια και μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε, με την ευθύνη των πράξεών του πάντα. 

Για την Καταπολέμηση βαδιστικών – ιπταμένων εντόμων, σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, δείτε στο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΛΥΣΕΙΣ

Αντιμετώπιση Τερμιτών

Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες

Υποκαπνισμός

Πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;

Με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, αναλαμβάνουμε την εφαρμογή ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ και ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Καλέστε μας στο +30 210 34 73 207 ή στείλτε μας το μήνυμά σας στο sales@lamdaservice.gr