Απολύμανση χώρων

Απολύμανση χώρων για ιούς, μύκητες και βακτήρια

Ένα σημαντικό μέτρο κατά των ιών, των βακτηρίων και των μυκητών

Τα συνεργεία μας με ειδίκευση στον τομέα της υγιεινής δημοσίων χώρων απολυμαίνουν:

  • Ξενοδοχειακές μονάδες
  • Βιομηχανίες
  • Χώρους εργασίας
  • Χώρους μαζικής εστίασης
  • Δημόσια κτίρια
  • Νοσοκομεία
  • Μέσα μεταφοράς
  • Σχολεία

και οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης ιών, μυκητών και βακτηρίων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση.

Η παρουσία ιών, βακτηρίων και μυκητών στους χώρους μας είναι πια γεγονός και καλούμαστε όλοι να διαχειριστούμε τη νέα κατάσταση με ψυχραιμία, σύνεση αλλά και με προνοητικότητα και αποφασιστικότητα.

Εκτιμάται ότι οι ιοί μπορούν να επιβιώσουν αρκετές ημέρες στο περιβάλλον πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες.

Ο επαρκής καθαρισμός και η απολύμανση του περιβάλλοντος θεωρούνται απαραίτητα για τον περιορισμό της διασποράς των ιών, των βακτηρίων και των μυκητών σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης τους.

Κοινόχρηστοι χώροι, χώροι εργασίας, μέσα μεταφοράς πρέπει να απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η εφαρμογή του απολυμαντικού πρέπει να γίνεται σε επιφάνειες και αντικείμενα που τα «πιάνουμε» μεταφέροντας το παθογόνο στα χέρια μας και στη συνέχεια αγγίζοντας μάτια, χείλη, μύτη το εισάγουμε στον οργανισμό μας. Γι αυτό και οι κανόνες προσωπικής υγιεινής πρέπει να τηρούνται σχολαστικά.

Όταν καλούμαστε να απολυμάνουμε κάποιους χώρους, πρέπει να γίνεται επιμελής εργασία και να γνωρίζουν οι απολυμαντές τι να κάνουν.

Στο χώρο που θα γίνει απολύμανση πρέπει να έχουν απομακρυνθεί τα μικροαντικείμενα και η χαρτική ύλη.

Το απολυμαντικό συνήθως δεν μυρίζει και πρέπει να παραμείνει μία ώρα ακαθάριστο. Ανθρώπινη παρουσία μετά από μία ώρα, για να έχει στεγνώσει το απολυμαντικό.

Η εταιρεία μας από το 1990 αντιμετωπίζει διεξοδικά περιπτώσεις με παράσιτα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και μικροοργανισμούς (ιούς, βακτήρια), με επιστημονική επάρκεια (παρουσία Γεωπόνου & Χημικού), άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και με τον επαγγελματικό εξοπλισμό που διαθέτει.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την υλοποίηση απολυμάνσεων, με συχνότητα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου σας και διατεθειμένοι να αποτελέσουμε έναν ισχυρό κρίκο στη «μάχη» διαχείρισης της δημόσιας & ιδιωτικής υγείας.

Πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;

Με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, αναλαμβάνουμε την εφαρμογή ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Καλέστε μας στο +30 210 34 73 207 ή στείλτε μας το μήνυμά σας στο sales@lamdaservice.gr