Υποκαπνισμός

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ασφαλής Εφαρμογή ΜΟΝΟ από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Πολύ εξειδικευμένη  και επικίνδυνη εργασία για να την κάνει ιδιώτης, που γίνεται ΜΟΝΟ από ειδικούς για την καταπολέμηση εντόμων ξύλου κυρίως, π.χ. σαράκι.

Υποκαπνισμός (Fumigation) είναι μέθοδος ελέγχου παρασίτων (pest control) που γεμίζει πλήρως μια περιοχή με αέρια παρασιτοκτόνα—ή υποκαπνιστικά (fumigants)—για να “πνίξει” ή να δηλητηριάσει τους οργανισμούς που βρίσκονται μέσα.

Χρησιμοποιείται για να ελέγξει τους επιβλαβείς οργανισμούς σε κτίρια (δομικός υποκαπνισμός [structural fumigation]), έδαφος, σπόρους και αγροτικά προϊόντα. Χρησιμοποιείται επίσης κατά την επεξεργασία αγαθών προς εισαγωγή ή εξαγωγή για αποτροπή μεταφοράς εισαγόμενων ειδών.

Σκοπός μας είναι σε σφραγισμένο χώρο, να επιτύχουμε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις του αερίου για ορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να επιτευχθεί η θανάτωση των οργανισμών σε όλα τα στάδια του βιολογικού τους κύκλου (και αυγά).

Η μοναδική δραστική ουσία που υπάρχει, είναι η Φωσφίνη PH3, που εκλύεται κατά την εξάχνωση του φωσφορούχου αργιλίου ALP ή του φωσφορούχου μαγνησίου Mg3P2.

Είναι άκρως επικίνδυνη διαδικασία και πρέπει να διενεργείται από έμπειρο προσωπικό και πάντα με την παρουσία Γεωπόνου ή Χημικού.

Στις οικίες εφαρμόζεται για να αντιμετωπίσουμε το σαράκι, σε εμφανή κυρίως ξυλεία.  Οι οικίες πρέπει να είναι ανεξάρτητες, δηλαδή να μην εφάπτονται με άλλα κτίρια.

Πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;

Καλέστε μας στο +30 210 34 73 207 ή στείλτε μας το μήνυμά σας στο sales@lamdaservice.gr